Hier vind je een overzicht van al onze produkten.

Amber

Amber

Amber etherische olie wordt gemaakt van de hars die door de bomen wordt afgescheiden en die in de loop van …
Bergamot

Bergamot

Bergamot etherische olie wordt veel gebruikt in de parfumindustrie voor zijn zoete frisheid, zoals onder andere in eau-de toilette en …
Ceder

Ceder

Cederbomen hebben een centrale rol gespeeld in aromaten vanaf de oudheid tot nu. Van het oude Egypte tot India, Tibet, …
Champa

Champa

We beschouwen de champaca als één van de meest aanlokkelijke, exotische bloemengeur die je je kunt voorstellen! De champa etherische …
Frangipani

Frangipani

Deze bloem wordt in India gezien als een symbool voor vrede en rust. De frangipani etherische olie geurt heerlijk. Ze …
Geranium

Geranium

Deze opbeurende geranium etherische olie heeft een geweldig algeheel balancerend effect op de geest en deze opbeurende eigenschap strekt zich …
Jacaranda

Jacaranda

Jacaranda wordt gebruikt in de geneeskunde en de industrie. De methode om jacaranda als medicijn te gebruiken. Sommige deskundigen gebruiken …
Jasmijn wit

Jasmijn wit

Deze plant produceert een jasmijn wit etherische olie die met recht de “koningin der oliën” mag genoemd worden omdat hij …
Jasmijn zwart

Jasmijn zwart

De jasmijn zwart etherische olie is donkerder van kleur dan de jasmijn wit etherische olie, vandaar de naam…Jasmijn zwart etherische …
Lemongrass

Lemongrass

Lemongrass is een grassoort waarvan de olie sterk ruikt naar citroen, maar dan iets bitterder. Lemongrass etherische olie is een …
Lotus

Lotus

In de oorsprongslanden vindt men dat de lotus een heilzame werking op het gehele lichaam heeft en eet men lotusbloemen, …
Mimosa

Mimosa

Mimosa is een commercieel belangrijke plant omdat ze waardevolle bestanddelen bevat die gebruikt worden in geneesmiddelen, als smaakstof, keurstof, looimiddel …
Musk zwart

Musk zwart

Deze geur, die vroeger gemaakt werd van een klier van het Muskus Hert, wordt nu van bloemen gemaakt en resulteert …
Neroli

Neroli

Neroli etherische olie wordt geproduceerd uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom (Citrus aurantium). De vrucht voegt men dikwijls toe …
Night Queen

Night Queen

De bloem van deze “ochidee-cactus” noemt men “Prinses van de nacht”, maar is bekend onder vele namen, zoals “Koningin van …
Ood

Ood

De kans is groot dat je nog nooit van ood etherische olie hebt gehoord. Het is een van de meest …
Orchidee

Orchidee

Deze prachtige orchidee etherische olie bevat een indrukwekkende reeks krachtige antioxidanten, die op cellulair niveau voeden. Dit bevordert cellulaire genezing …
Patchouli

Patchouli

Patchouli komt uit de warmere landen, zoals Indonesië, maar voornamelijk uit India, waar hij bekend staat onder de naam puchaput. …
Roos

Roos

Van oudsher werd roos etherische olie beschouwd als een vrouwenolie, het heeft dan ook een opmerkelijk gunstige invloed op de …
Roos Geranium

Roos Geranium

Roos geranium etherische olie is bij parfummakers erg in trek om zijn zachte en zoete geur. Maar de plant wordt …
Sandelhout

Sandelhout

Deze witte Indische Sandelhoutboom, Santalum Album, komt voor in India en Indonesië en kan 4 tot 9 meter hoog worden. …
Sinaasappel

Sinaasappel

Men gebruikt sinaasappel etherische olie veel in de cosmetica- en parfumindustrie in fruitige parfums. Sinaasappel etherische olie wordt op grote …
Tijgerlelie

Tijgerlelie

Er zijn verschillende soorten tijgerlelies, de meest gebruikte zijn het witgekleurde Lilium lancifolium en het geel gekleurde Lilium columbianum. De …
Tuberoos

Tuberoos

Tuberoos of nachthyacint is een witte nachtbloem en (hoewel de naam anders doet vermoeden) echt geen familie van de roos. …
Tulsi

Tulsi

Tulsi of heilige basilicum is een plant die een belangrijke plaats inneemt binnen het hindoeïsme en de ayurveda. Het gebruik …
Vetiver

Vetiver

Vetiver etherische olie is gemaakt van de wortels van de vetiver plant en kalmeert het zenuwstelsel. Daarom wordt deze olie …
Wierook

Wierook

Wierook etherische olie – ook wel Frankincense etherische olie genoemd – wordt gewonnen uit de hars van de wierookboom. Dit …
Ylang-Ylang

Ylang-Ylang

Deze rare bloemen geven een geweldig ylang-ylang etherische olie die deel uitmaakt van Chanel N°5 en andere wereldberoemde parfums.Hoewel de …

Disclaimer:
Bij het verstrekken van de informatie beroepen wij ons op het ons toekomende recht van vrijheid op meningsuiting, zoals dat ondermeer wordt gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden.
De informatie over de werking van de etherische oliën is afkomstig uit de dikwijls duizend jaar oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
We doen echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. Alle informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De inhoud van deze website mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose, enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts. Het gebruikt van etherische oliën is op eigen risico.