bergamot

Bergamot

Bergamot etherische olie wordt veel gebruikt in de parfumindustrie voor zijn zoete frisheid, zoals onder andere in eau-de toilette en […]

neroli

Neroli

Neroli etherische olie wordt geproduceerd uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom (Citrus aurantium). De vrucht voegt men dikwijls toe […]

patchouli

Patchouli

Patchouli komt uit de warmere landen, zoals Indonesië, maar voornamelijk uit India, waar hij bekend staat onder de naam puchaput. […]

sinaasappel

Sinaasappel

Men gebruikt sinaasappel etherische olie veel in de cosmetica- en parfumindustrie in fruitige parfums. Sinaasappel etherische olie wordt op grote […]