bergamot

Bergamot

Bergamot etherische olie wordt veel gebruikt in de parfumindustrie voor zijn zoete frisheid, zoals onder andere in eau-de toilette en […]

jasmijn

Jasmijn zwart

De jasmijn zwart etherische olie is donkerder van kleur dan de jasmijn wit etherische olie, vandaar de naam…Jasmijn zwart etherische […]

ood

Ood

De kans is groot dat je nog nooit van ood etherische olie hebt gehoord. Het is een van de meest […]

sinaasappel

Sinaasappel

Men gebruikt sinaasappel etherische olie veel in de cosmetica- en parfumindustrie in fruitige parfums. Sinaasappel etherische olie wordt op grote […]

wierook

Wierook

Wierook etherische olie – ook wel Frankincense etherische olie genoemd – wordt gewonnen uit de hars van de wierookboom. Dit […]